Tjek løbende de ledige domæner for en sikkerheds skyld

19 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er en hel del gange, hvor man siger, at man lige skal slå koldt vand i blodet og afvente situationen for at se, om den bliver mere gunstig for en, så man ikke tager en overilet beslutning.

I mange tilfælde er det også en god beslutning, så man ikke foretager sig noget drastisk, som man senere kommer til at fortryde, men som man nu hænger på.

Men så er der også alle de andre gange, hvor man ville ønske, man have været mere spontan og ikke for nervøs for at tage en beslutning, så man nu sidder tilbage og er gået glip af en unik mulighed.

Lad os gøre det konkret med denne artikels emne, at man skal bruge et domæne til ens foretagende, som i denne sammenhæng kunne være en forretning, man driver, og så foretager man lige et domænenavn tjek, fordi man lige vil sikre sig, at det ønskede navn, som man har i tankerne, er noget, som der er ledigt.

Slå til med det samme for at sikre dig domænenavnet

I den sammenhæng finder man så ud af, at det er ledigt, men man er ikke helt klar til at søsætte ens butik, og man vil ikke bruge penge på noget, som man ikke skal bruge lige nu såsom et domænenavn.

Men det kan vende tilbage og bide en i bagdelen, for man kan så risikere, at når man så vil have det ønskede domænenavn, når man er klar til at lancere ens butik, så er navnet blevet taget af en anden og nu optaget.

Man kan så forsøge at finde ud af, hvem der har det nu og høre, om man kan overtage det, men man kan risikere, at det ikke er muligt, eller at det bliver alt for dyrt.

Så når du er ret sikker på, at du skal bruge et bestemt domænenavn, så er det bare med at få fat i det nu!

Flere Nyheder