Tag din gaming stol med dig, når det er nødvendigt

28 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det at game er efterhånden ikke noget, som man bare holder for sig selv, over man spiller over nettet.

Men vi skal heller ikke tilbage til sådan nogle gammeldags LAN-fester, hvor man koblede computerne op i samme netværk i rummet, hvor man befandt sig sammen.

Men der findes for eksempel efterskoler, hvor man gør sig i e-sport, og der er endda talentsteder med videre, for den slags, og her skal man jo have de bedste betingelser for at kunne spille.

Måske tager man endda til turneringer og slutrunder, hvor man skal stille fysisk op; den slags er der mange penge og meget publikum i.

Og ligesom med andre sportsfolk så skal man som gamer have de optimale forudsætninger for at kunne performe, og det har her noget at gøre med, at man har det rette udstyr til brug.

Den slags er forskelligt fra bruger til bruger, og det drejer sig derfor også om at have en individuel gaming stol.

gaming stol

Den gaming stol skal med dig

For en stol til at game på er ikke bare en hvilken som helst stol: Det er sådan en, som man meget præcist udvælger, og man prøver sig frem, indtil man finder den helt rette, der passer til en.

Man smelter så meget sammen med den, at man ikke kan forestille sig ikke at bruge den, når man skal game både for sjovt og seriøst.

Så hvis man befinder sig i en almindelig stol, en sofa eller en anden persons gamingstol, så er det helt forkert, fordi man er så vant til at bruge ens egen.

Derfor kan det blive nødvendigt at tage den stol med, hvis man skal game længe, på samme måde, som at man tager computer, keyboard og mus med.

Man skal ikke gå ned på udstyret, hvis man skal have det bedste ud af ens gamingsituation.

Flere Nyheder