Cellmatic – en verden af strømenheder

27 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Har man ikke lige stødt på Cellmatic før, så er det forståeligt, hvis man lige undrer sig over, hvad den betegnelse dækker over.

Og det er da også lidt svært at forklare kort, hvad man finder af enheder under mærket, og skulle vi begynde at gå ned i det tekniske ved hver enhed, så ville det her blive en lang – og kedelig – artikel.

Men vi kan fortælle så meget, at der er tale om en produktlinje, der har specialiseret sig i enheder, der handler om især elektronik og strøm.

Dette siger måske ikke så meget umiddelbart, men vi kan da nævne nogle af de ting, som det dækker over: 

Det drejer sig blandt andet om en adapter til en campingvogn, en skruekompressor, en udsugningsvagt og udsugningsstyring for lige at nævne et par par stykker.

For nogle vil man måske med det samme nikke genkendende til, hvad der er tale om, mens andre måske undrer sig over, hvem der i alverden kan have brug for disse enheder.

Skal du have noget fra Cellmatic?

Man kan nok godt regne ud, at hvis man ejer en campingvogn, så kan en adapter fra Cellmatic være smart at have, for hvis vi skal fremhæve en god adapter til den slags, så bliver det den fra Cellmatic.

Men det er forståeligt, hvis det ikke lige er et mærke, som du kan se deres logo for, eller du har hørt om det før.

For det er skam meget specifikt, og du kan leve et helt liv uden at komme i kontakt med mærket, mens andre kender det til hudløshed.

De bruger tit det her mærke og udskifter dem, når der kommer nyt på markedet, fordi det er et godt produkt at have tillid til og bruge, når man har de specifikke opgaver, man skal bruge dem til.

Derfor lever nogle med Cellmatic næsten hver dag, mens andre opdager det.

Flere Nyheder